Benefiti

Za razliku od svih drugih kompanija koje posluju na internetu. Poslovanje kompanije InFace Invest Group razlikuje se po:

Jedinstvenom „SFT21“ sistemu poslovanja

Kao sastavni dio kompanije InFace Invest Group nalazi se IT sektor Semper Fidelis Team. U tom vlasništvu je SFT21 sistem poslovanja (Franšiza). Kroz franšizni model poslovanje pružaju se neograničene mogućnosti svim fizičkim i pravnim osobama na polju IT tehnologija i internet poslovanja općenito.

Formuli samoodržive binarne matrice,

U sistemu SFT21 implementirana je formula samoodržive binarne matrice. Ona pruža neograničene mogućnosti u ostvarenju vaših poslovnih i životnih želja. Sa formulom SFT21 na jednostavan način prilagođavamo se vašem poslovanju uz integraciju na našem portalu.

Edukativnom sektoru InFace Univerzitet

Želimo da znate da Vam za pravilan početak poslovanja u našoj kompaniji nije potrebno predznanje u radu na internetu. Poznavanje stranih jezika nije uvjet. Poznavanje programiranja, posebne vještine ili specijalno znanje ili iskustvo. Potrebno je da imate volju i želju za edukacijom. Napredovanjem u ostvarivanju kako osobnog tako i poslovnog uspjeha.

Visoko obrazovanom kadru

Pokretanjem novog ili reorganizacijom postojećeg poslovanja sa našim sistemom SFT21 vaše poslovanje podižemo na viši nivo. Ono će vam donijeti bolje rezultate uz mogućnosti daljnjeg napredovanja. Možda imate ideju šta bi radili ali ne znate kako? Nije bitno, mi ćemo Vam pomoći na tom putu i pokazati Vam kako raditi.

Visoko tehnološkim resursima

Odgovarajuća infrastrukturna rješenja ojačavaju vaše poslovanje. Od IT infrastrukture i opreme do softverskih alata. Nudimo širok spektar rješenja za poboljšanje trenutnog softvera i hardvera. Pružamo pouzdana infrastrukturna rješenja za jačanje vašeg poslovanja.

Tehnički Support – snaga našeg tima

Naš tim podrške konstantno je na raspolaganju. U nekoliko zemalja svijeta. Kako se kompanija širi… radimo na otvaranju novih support centara. Supporti na području bivšeg balkana, kao i u zemljama EU.

Potpis franšiznog ugovora?

Potpisivanjem franšiznog ugovora stječete formalno pravo da kao “SFT franšizer“ na našoj platformi nastavite stvarati svoju vlastitu online zajednicu. Svoje vlastito Internet poslovanje čime sudjelujete u stvaranju i širenju kompanijske poslovno-društvene zajednice. Sa pravom sudjelovanja u raspodjeli profita. Kao i s pravom na sve druge pogodnosti poslovanja.

 • Potpisivanjem ugovora postajete neovisni SFT21 poslovni suradnik. To znači da imate apsolutnu slobodu poslovanja da radite kada Vi to želite. Da sami odlučujete koliko dugo ćete vremenski raditi. Da samostalno odlučujete gdje ćete i sa kime poslovati. Vi odlučujete o svemu! Dok je način poslovanja (odnosno radnje koje treba odraditi) određen pravilima franšiznog ugovora.

Da li mogu, ako želim, prodati svoj korisnički račun drugome?

Korisnički račun vaše je vlasništvo. Tako da ga imate pravo prodati ili pokloniti drugome po vlastitoj želji. To je moguće prijenosom vlasništva, odnosno promjenom osobnih podataka u korisničkom računu uz potvrdu identiteta novoga člana.
 • Prodaja se potvrđuje kupoprodajnim ugovorom. Ovjerenim apostilom sa potvrdom suda na vlastitom jeziku. Sa dokumentima za potvrdu identiteta prodavatelja kao i kupca
 • Poklanjanje se vrši na isti način kao i prodaja. Ugovorom o poklonu ovjerenim apostilom i potvrdom suda na vlastitom jeziku. Uz dokumente za potvrdu identiteta prodavatelja i kupca.

Da li je moj račun nasljedan?

Vlasništvo nad korisničkim računom u tom slučaju prenosi se ostavinskom raspravom. Kao i nad svakim drugim vlasništvom.  Na nasljednika preminulog vlasnika.

 • Nasljednik koji sudskim rješenjem dokaže nasljedstvo nad korisničkim računom preminulog vlasnika, naknadno će unosom svojih osobnih podatka uz verifikaciju korisničkog računa postati novi vlasnik.

Da li smijem javno na internetu objavljivati svoj osobni uspjeh koji sam postigao u kompaniji InFace Invest Group?

Poslovanje kompanije InFace Invest Group časno je, pošteno i prije svega transparentno.

 • Sukladno tome? Kompanija nema ništa protiv toga da javno objavljujete svoj postignuti uspjeh. Čak što više to je jedan od načina s kojim možete animirati svoje prijatelje pokazujući im svoje rezultate. Svoju zaradu. Karijerni status. Kao i sve ono što smatrate da vrijedi pokazati.

Dali sam ovdje siguran, da li je sve po zakonu?

Kompanija InFace Invest Group Ltd. registrirana je u skladu sa svim međunarodnim zakonima i standardima. Detaljno se možete upoznati potpisivanjem franšiznog ugovora.

Započnite odmah

  Zašto čekati? Ako nema rizika?

  Ispunite kontakt formu ako želite vidjeti detalje

  Vaši podaci su zaštićeni
    Poštujemo Vašu privatnost

  SURADNICI