Da li ste se ikad pitali kakva je moja sigurnost u virtualnom svijetu?
Da li su moji podaci sigurni ili ne?
“Ako moram verificirati osobnu iskaznicu na neki od platnih procesora, vidi se moj OIB ili broj iskaznice ili zašto moram dati svoje dokumente”
Pa da jasno ovdje objasnimo svima jednu bitnu stvar.
To je jedna normalna i potpuno legalna procedura potvrde identiteta.
Dakle radi se o jednom dijelu uvjeta, koji se moraju ispuniti kako bi mogli ostvariti registraciju i verifikaciju svoga identiteta.
Sve to se radi zbog sprečavanja pranja novca, krađe identiteta, financijske prijevare, financiranje terorizma i dr.
Sigurno ste bar jednom u životu ušli u neku bankovnu instituciju i došli do šaltera gdje sjedi osoba, koja se mora smijati čim Vas ugleda.
Onda Vas onako ljupkim glasićem upita ” Dobar dan, izvolite,” a vi onako sretni, molite Boga da Vam otvori račun u banci jer hitno trebate njihovu uslugu.
Kad ono eksplozija oduševljena jer ste čuli “Nema problema, trebam Vašu osobnu.”
A vi onako zbunjeno ostavite pitanje “A ZAŠTO TREBATE MOJE OSOBNE PODATKE”
A ona će sa upitnikom iznad glave odgovoriti “Pa kako da Vas gospodine/gospođo registriram.” Kako da Vam otvorim račun i izdam Vam karticu kojom ćete podizati novac na bankomatu, ostvarivati kupovinu u dućanima ili online trgovinama, ili dati kredit.”

Zdravo logički odgovor bi bio “Pa valjda na osnovu moga identiteta putem mojih osobnih dokumenata.”

Bitno je dakle shvatiti da ne živimo u kamenome dobu, nego u dobu naprednih tehnoloških riješenja.

ONLINE PLATNI PROCESORI – Bankovne institucije?

Dakle, isto je tako i sa online platnim procesorima, morate zavesti svoje dokumente (osobna iskaznica, putovnica, vozačka, vaša slika sa osobnom isaznicom, račun za verifikaciju adrese (voda, struja, plin  telefon i dr.)  kako bi se mogla provesti registracija, kako bi se mogla provesti verifikacija, i kako bi dobili svoj online račun kao i onaj račun koji bi vam se kreirao u nekoj Banci kojim ćete plačati ili podizati novac.
Sve to se radi još jednom napominjem radi sprečavanja pranja novca, krađe identiteta, financijske prijevare, financiranje terorizma i dr.

ŠTO ČINI SIGURNU INTERNETSKU KUPOVINU ROBA I USLUGA?

Kako u državama postoje narodne banke koje su krovne institucije i nadziru rad banaka, radi sprečavanja što sam naveo gore, tako npr. krovna institucija za nadzor online platnih procesora i bankovnih usluga je organizacija SEPA na teritoriju EU. O njoj možete saznati više klikom na SEPA
Što želim reći, način na koji mi poslujemo u online poslovanju, bazira se na online platnim procesorima. Oni koriste napredne sustave za siguran prihvat platnih kartica putem interneta i te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka, i to mora biti a tako i je u skladu s odredbama važećih zakona na nivou države.
Isto tako oni rade održavanje stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti i trajno se održavaju i unapređuju stupnjevi sigurnosti sustava, u svrhu zaštite Vaših kartičnih podataka.
Sve one već koriste i napredne javne blockchain tehnologije.na kojima se baziraju i mnoge kriptovalute a zašto govorim javne, jer se uvelike razlikuju od unutarnjih koje su na neki način i manje sigurne, međutim javne koje mi koristimo su na najvećoj mogućoj sigurnosti.
Eto nadam se da Vam je ovo pomoglo i da možete bez straha odraditi registraciju i verifikaciju svoga identiteta na nekom od ONLINE platnih procesora.
Lansirajte svoje poslovanje u visine.

KAKO SE REGISTRIRATI NA PLATNE PROCESORE

Kao primjer pogledajte video promociju poslovanja najboljeg poslovnog koncepta na internetu, a svakako i video upute sa kompletnom uputom kako se registrirati na online platne procesore Payeer i Perfect Money.
Video upute su inače snimljene za potrebe promocije i registracije u kompaniju InFace Invest Group, tako da je jedan dio videa snimljen i sa registracijom u samu kompaniju. Za više informacija o kompaniji i najboljoj poslovnoj prilici možete saznati klikom na video promociju, kao i na video regsitraciju u nastavku.

Kompanija inFace Invest Group je prva u svijetu koja stvaranje online društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja. Posao starta sa franšizom SFT21, , u izradi je vlastita društvena mreža (SFToYou) te usporedno i  web shop, kasnije i vlastita kriptovaluta i blockchain te vlastiti platni procesor i još mnogo toga.

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvijek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vrijeme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u realnost.

NEMA RIZIKA

90-dnevna garancija na zadovoljstvo poslovanjem u kojem periodu svaki član može bez ikakvog rizika testirati sustav i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cijelosti, dok član koji odluči poslovanje nastaviti, potpisuje franšizni ugovor. Dakle, NEMA RIZIKA.

Automatizirani sistem poslovanja, odnosno kontrolna ploča jedinstvena u svojoj funkcionalnosti uz tri mehanizma kojima je zadaća što ravnomjernije popunjavanje binarne matrice kako bi SVI zajedno zaradili ozbiljan novac.

Model umrežavanja i raspodjela profita te sistemska škola sa 7 razina.

Registracija u kompaniju putem Platnih procesora

Ako trebate više informacija o ovoj vrhunskoj poslovnoj prilici upišite se u kontakt formu ispod BESPLATNO JE!

Inface Invest Group Ltd. – Kompanija posvećena vašem uspjehu

Zašto čekati? Ako nema rizika?

Ispunite kontakt formu ako želite vidjeti detalje

Vaši podaci su zaštićeni
  Poštujemo Vašu privatnost
2020-06-25T14:27:59+00:0015 siječnja, 2019|

Ostavite komentar