Svjedočanstvo članice Marianne Crnković – Rijeka

Vjerujete li da postoji posao za koji trebate uložiti malo novaca, malo više truda, koji će Vam u samo nekoliko godina osigurati pasivni prihod od kojega možete uživati u životu. Vi koji vjerujete na pravom ste mjestu. Vi koji ne vjerujete i vi ste na pravom mjestu, nastavite čitati i uvjerit ćete se. SFT21 je svakako posao budućnosti. Poslušajte.

Pokrenuto je stvaranje vlastite kompanije i vlastitog poslovnog koncepta za kojeg bez imalo skromnosti mogu reći da je stvoren najmoćniji poslovni projekt na internetu.
Online sistem je dostupan svima koji se žele pridružiti. Ovo je tek mali dio onoga što slijedi i što ste mogli poslušati u video svjedočanstvu naše članove s obzirom da kompanija već danas radi i na drugim projektima koji će biti sastavni dio ove naše kompanije.
U testnom periodu poslovanja popunjeno je više od 3600 pozicija u strukturi raspodjele profita što je rezultat koji je nadišao sva očekivanja.
U istom periodu mnogo članova je postiglo karijerne statuse.
ZAMISLITE “U testnom periodu”
WHAT????
Ova kompanija je zasigurno počela pisati priču koja će zasigurno ostaviti duboki trag u internet poslovanju. Naše vrijeme tek dolazi… 😁
Kompanija je otvorena za svakoga tko želi, zajedno sa nama sudjelovati u ovom vrhunskom poslovnom projektu, sa kojom ćete zasigurno ostvariti napokon traženu financijsku slobodu, i zato iskren poziv svima koji još niste sa nama, da mi/nam se pridružite!

ŠTO SE DESILO NAKON TESTNOG PERIODA DO DANAS

U samo 21 mjesec pridružilo nam se preko 20000 članova

Zašto odabrati nasu kompaniju?

Iza kompanije je dvadesetak godina edukacije, istraživanja, proučavanja, usavršavanja i stalnog nadograđivanja postojećeg znanja i vještina u poslovima koji uključuju IT poslovanje, financijska ulaganja, istraživanja tržišta, mrežne odnose većeg broja ljudi, marketing i internet poslovanje uopće, uz mnoge druge poslove. Sve to je rezultiralo osnivanjem kompanije i jedinstvenom poslovnom ponudom sa kojom se na ”velika vrata” želimo predstaviti Vama, našim budućim poslovnim suradnicima.
Kompanija inFace Invest Group je prva u svijetu koja stvaranje online društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja. Posao starta sa franšizom SFT21, a u planu je i web shop, vlastita kriptovaluta i blockchain, vlastita društvena mreža (SFToYou) te vlastiti platni procesor i još mnogo toga.

NEMA RIZIKA

90-dnevna garancija na zadovoljstvo poslovanjem u kojem periodu svaki član može bez ikakvog rizika testirati sustav i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cijelosti, dok član koji odluči poslovanje nastaviti, potpisuje franšizni ugovor. Dakle, NEMA RIZIKA.

Automatizirani sistem poslovanja, odnosno kontrolna ploča jedinstvena u svojoj funkcionalnosti uz tri mehanizma kojima je zadaća što ravnomjernije popunjavanje binarne matrice kako bi SVI zajedno zaradili ozbiljan novac.

Model umrežavanja i raspodjela profita te sistemska škola sa 7 razina.

Kako se registrirati?

InFace Invest Group Ltd – Kompanija posvećena Vašem uspjehu

Zašto čekati? Ako nema rizika?

Ispunite kontakt formu ako želite vidjeti detalje

Vaši podaci su zaštićeni
  Poštujemo Vašu privatnost
2020-06-28T15:15:45+00:0015 siječnja, 2019|

Ostavite komentar